Menu "a la carte"
Starters- (Bruschette miste)
- (Pecorini di Pienza miele o marmellate)
Fantasy of pecorini from Pienza with honey and jam - (Carpaccio con pomodorini finocchio e carote filangè)
Carpaccio with cherry tomatoes fennel and carrots filangè - (Salumi misti di cinta senese)
Cured salami from Cinta senese - (Insalata di farro)
Spelt salad - (Caprese)
- (Frittate varie vegetali)
Omelette with vegetables - (Torte salate con porcini stracchino/ricotta spinaci)
Tasy pies with porcini mushrooms and stracchino cheese/ricotta cheese and spinach - (Pizza vari gusti)
Pizza various - (Panzanella)
Tuscan bread salad
- (Prosciutto crudo e melone)
Tuscan ham with melon - (Finocchiona e fichi)
Cured salami typical with fennel sids and fig - (Pomodori ripieni)
Stuffed tomatoes - (Cetriolo pecorino pepe nero)
Cucumber with pecorino and black pepper - (Indivia con lardo di Colonnata e rosmarino fresco)
Indivia salad with Colonnata lard and fresh rosmary - (Insalata con gamberi arance)
Salad with prawns and oranges - (Insalata di finocchi pinoli radicchio pompelmo parmigiano)
Fennel salad with pine nuts radich grape fruit and parmesan cheese - (Insalata con patate novelle rigatino e pistacchi)
Nouvelle potatoes tuscan bacon and pistakio - (Insalata croccante con formaggi affumicati)
Crispy salad with smoked cheeses - (Coni di bresaola con formaggio caprino origano su letto di rucolacon vinagrette di balsamico a cipolla fresca)
Roll dry beef with goat cheese oregano,arugula and vinagrette
with fresh onions and balsamic vinegar - (Insalata di finocchio con formaggio alle noci e speck)
Fennel salad with nut cheeses and smoked ham - (Insalalata di ravanelli fagiolini verdi e bottarga)
Radishes salad with green beens and bottarga(Fish eggs) - (Polenta con sauteèd di gamberi)
Polenta with sauteèd shrimp - (Millefoglie di capesante caramellate)
Millefeuille caramelized scallops - (Flan di carote con nocciole e cipolle caramellizate)
Carrots flan with hazelnuts shaves topped with caramelized onions - (Cestini di indivia con formaggio fresco e noci)
Basket of salad with fresh cheese and nut - (Fiori di zucchini fritti ripieni)
Fried zukini flowers stuffed with mozzarella cheese - (Cestini di parmigiano con finocchio arance fragole e scaglie di parmigiano)
Basket of parmesan cheese fennel orange strawberry and parmesan shaves
Soups- Frantoiana soup
- Ribollita
- Farmer's soup
- Farro soup
- Pasta and chickpea soup
- Pasta and borlotti bean soup
- Tuscan onions soup
- Colonnata lard soup
- Tuscan soup with recuced balsamic vinegar
First course- (Pasta al ragù toscano)
Penne pasta with meat sauce (Tuscan style) - (Tagliolini con salsa di limone)
Tagliolini with lemon sauce - (Linguine con zucchini pinoli e zafferano)
Linguine pasta with zukini pine nuts and saffron - (Spaghetti con pomodorini basilico e aglio)
Spaghetti pasta with baby tomatoes fresh basil and garlic - (Trofie con pesto pomodorini e olive)
Trofie pasta with pesto baby tomatoes and olives - (Risotto zucchine e tartufo)
Risotto with zukini and truffle - (Risotto con funghi porcini)
Risotto with porcini mushrooms - (Risotto con carciofi e mandorle tostate)
Risotto with artichokies and tosted almonds - (Risotto alle fragole con prosecco e balsamico)
Risotto with strawberry prosecco and dropped balsamico) - (Risotto con pere e pecorino di Pienza)
Risotto with pears and pecorino from Pienza
- (Risotto cioccolato e peperoncino)
Risotto with chocolate and hot chilly peppers) - (Risotto cioccolato e pere)
Risotto with chocolate and pears - (Risotto zafferano fiori di zucca e foglia d'oro 18kt)
Saffron risotto with gold leaf 18kt) - (Risotto al chianti e pecorino di fossa)
Chianti risotto with pecorino di fossa - (Risotto con crema di asparagi e pinoli)
Risotto with asparagus cream and pine nuts - (Penne al chianti con scaglie di grana)
Penne pasta with chianti wine and parmesan cheese shaves - (Gnocchi verdi con crema di noci)
Green gnocchi(Potatoes ball) with nut cream - (Gnocchi con speck e zucchine)
Gnocchi with smoked ham and zukini - (Gnocchi con burrata)
Gnocchi with burrata cheese - (Spaghetti aglio olio peperoncino)
Spaghetti pasta with extra virgin oil garlic and fresh hot chilly peppers - (Pappardelle con mascarpone e grana)
Pappardelle pasta with mascarpone cheese and parmesan cheese - (Gnudi con burro e salvia)
(Ball of ricotta cheese and spinach with butter fresh sage and parmesan cheese - (Pasta alla lucchese con ragù spinaci e ricotta)
Pasta from Lucca with bolognese sauce spinach and ricotta cheese - (Ravioli all'ortica)
Nettle ravioli with nut cream - (Ravioli di branzino con salsa agli agrumi)
Ravioli of sea bass with citrus sauce - (Lasagne alla Toscana)
Tuscan lasagne - (Lasagne con verdure miste)
Vegetarian lasagne - (Lasagne al pesto)
Lasagne with pesto - (Crespelle ricotta e spinaci)
Stuffed pasta with ricotta cheese and spinach - (Crespelle al salmone)
Stuffed pasta with saumon - (Crespelle ai carciofi)
Stuffed pasta with artichokies - (Crespelle agli asparagi)
Stuffed pasta with asparagus - (Tortellini in brodo)
Tortellini in broth - (Tortellini porcini e panna)
Tortellini with porcini mushrooms and cream)
Second course- (Pollo alla cacciatora)
Chicken with garden herbs - (Petto di pollo con rucola e balsamico)
ChicKen breast with arugula and balsamic reduction - (Pollo ripieno)
Stuffed chicken - (Pollo arrosto con patate)
Chicken baked in the owen with potatoes - (Tacchino al latte e profumi dell'orto)
Turkey with milk reduction with garden herbs - (Tacchino ripieno con castagne)
Stuffed turkey with chestnut - (Tacchino ripieno con prugne e noci)
Stuffed turkey with prunes and nut - (Scaloppine al vino bianco)
Viel scallops in withe wine - (Scaloppine con funghi porcini)
Viel scallops with porcini mushrooms - (Scaloppine agli asparagi)
Viel scallops with asparagus - (Peposo)
Tuscan meat stew with red chianti wine and peppers - (Cotolette impanate)
Meat scallops breaded - (Straccetti rucola e parmigiano)
Meat streaps with arugula and shaved parmesan cheese - (Tasca di bovino con carote pistacchi uova sode prosciutto cotto sedano)
Prime cut beef stuffed with carrots hard boiled eggs ham and celery - (Manzo al chianti e uva bianca)
Prime cut beef with withe grapes - (Fiorentina)
Florentin steack - (Arista arrosto con patate)
Tuscan roast pork with potatoes
- (Arista al latte)
Prime cut pork with milk reduction and garden herbs
- (Rosticciana con olive)
Spare ribs with hunters sauce - (Fagioli all'uccelletta)
Beans with Tuscan sausages and tomatoes sauce - (Bistecchine al vin santo)
Pork chops in vin santo sauce - (Filetto di maiale alle mele)
Pork tenderloin with green apples - (Filetto di maiale con prugne e noci)
Pork tenderloin with prunes and nut - (Filetto di maiale ripieno con castagne)
Pork tenderloin stuffed with chestnut - (Livornese baccalà)
- (Melanzane alla parmigiana)
Baked eggplants with parmesan cheese and tomatoes sauce - (Agnello arrosto con patate)
Roast lamb with potatoes - (Agnello ripieno)
Stuffed lamb with artichokies parsley and garlic - (Coniglio alla cacciatora)
Rabbit with hunters sauce - (Coniglio arrosto)
Roast rabbit with potatoes
- (Coniglio ripieno)
Stuffed rabbit with sausages, pine nuts,raisin grapes - (Anatra all'arancia)
Duck in orange - (Involtini ripieni)
Roll meat with tomatoes sauce and basil
Side dishes- (Melanzane alla menta)
Eggplants with wild mint - (Teglia di patate cipolle pomodori e origano)
Baked mixed vegetables potatoes tomatoes onions and oregano - (Insalata mista)
Fresh seasonal salad - (Piselli alla fiorentina)
Florentine style peas - (Cannellini con pomodorini e cipollotti freschi)
Cannellini beans with cherry tomatoes and spring onions - (Verdure grigliate)
Grilled vegetables - (Patate arrosto con aromi dell'orto)
Roasted potatoes with garden herbs - (Insalata di pomodori con olive basilico origano)
Tomatoes salad with olives fresh basil and oregano - (Radicchio con pancetta)
Radich with fried Tuscan bacon - (Spinaci olio e limone)
Spinach with extra virgin oil and lemon - (Verdure ripiene)
Seasonal vegetables stuffed - (Asparagi con burro e parmigiano)
Asparagus with butter and parmesan cheese - (Caponata)
Seasonal vegetables with tomatoes sauce and basil
- (Carciofi alla Toscana)
Tuscan artichokies - (Carotine al miele)
Baby carrots with honey - (Verdure miste fritte di stagione)
Fried mixed vegetables - (Insalata con gamberi e mele verdi )
Shrimps salade and green apples
Dessert- (Crostata con crema chantilly e fruttti di bosco)
tart cream and fruit forest - Crostate con marmellata(frutti di bosco, albicocca, fragola, more, lamponi, mirtilli)
Tart with jam of (apricot, strawberry, fig, raspburry, blackberry, bluberry) - (Torta di pere e cioccolato)
Pears and chocolate cake - (Millefoglie)
Thousand leaves with cream and drops of chocolate or strawberry - Torta della nonna)
Grand mother cake with cream and pinuts - (Torta del nonno)
Grand father cake with chocolate cream and almonds - (Torta di riso)
Rice cake good and simple - (Torta sacher)
Sacher cake with apricot jam all coveret with chocolate - (Torta semolino e nutella)
Semolino cake with nutella - (Torta con crema e nutella)
Tart with nutella and cream - Torta ricotta e cioccolato (fragole, mirtilli, uvetta)
Chocolate cake and ricotta cheese (raisin strawberry, bluberry) - (Torta meringa e cioccolato)
Pie with chocolate and meringue - Chocolate roll
- (Pan di spagna con frutta fresca)
Sponge cake with cream and fresh fruit - (Bomboloni)
Tuscan donuts - Chocolate roll
- Almond biscuits with vin santo wine
- Spoon dessert with fruits of the forest
- Peach and wine
- Fresh local water melon
- Tiramisu
- Tiramisu with orange and dark chocolate
- Ice cream
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